Wij geven retourgoederen een tweede kans voor een eerlijke prijs.
Wij geven retourgoederen een tweede kans voor een eerlijke prijs.

Verzending & Retourneren

Op deze pagina kun je alles vinden over de levering van jouw bestelling die je bij Retour-Goederen.nl kunt plaatsen. Lees deze pagina aandachtig door aangezien we hier de meest gestelde vragen over de levering en bezorging van jouw order voor je beantwoorden. 

Deel twee van deze pagina bevat alle informatie over het retourproces. Want in sommige gevallen kan het natuurlijk zijn dat je niet tevreden bent met je bestelling. 

1      Levering

Alle pakketten en producten die op Retour-Goederen.nl worden aangeboden worden direct vanuit onze opslag verzonden in heel Nederland. De kosten voor de verzending zijn afhankelijk van het type product maar vooral ook van het gewicht van het product.

Alle bestelde producten worden iedere Maandag & Donderdag bij de Retour-Goederen opslag opgehaald door DHL en ' in de regel' de volgende werkdag bezorgd! Let op; bij onjuist ingevoerde adresgegevens door de koper worden de pakketten door DHL retour gestuurd naar ons pakhuis. Kijkt u aub uw adres gegevens goed na alvorens de bestelling te plaatsen. Indien een pakket een onjuist adres bevat, storten wij het aankoopbedrag terug minus de verzendkosten. 

Dit zijn de kosten voor de verzending:

  • Brievenbuspost tot maximaal 2 kg - Zonder track & trace €4.10
  • Verzending binnen Nederland - Met track & trace €7,95
  • Verzending naar Belgie - Met track & trace €15,00
  • Bestel je boven €60,-, dan wordt jouw bestelling gratis verzonden, met uitzondering van de verrassingspakketten. 

2      Retourneren

Elk product dat op onze website wordt aangeboden wordt door het team van Retour-Goederen gecontroleerd. Zo zorgen we ervoor dat jouw product altijd in fabrieksnieuwe kwaliteit bij je wordt geleverd.

Alle producten op Retour-Goederen.nl zijn natuurlijk al eens uitgepakt en daarna geretourneerd. We zijn hier helder en transparant over en verwachten van jou dat je er geen problemen mee hebt dat de doos en/of handleiding een beetje verfrommeld is. 

Mocht je toch willen retourneren dan kan dat in de meeste gevallen gewoon. hieronder hebben we twee kopjes voor je uitgeschreven. De Verrassingspakketten gelden namelijk andere voorwaarden.

2.1 Verrassingspakketten

De verrassingspakketten zijn échte verrassingspakketten. Zelfs het team van Retour-Goederen.nl weet niet wat er in deze pakketjes zit en maakt deze dan ook niet open.

Goudstaven, iPhones of andere extreem dure producten moet je dan ook niet verwachten. Voor de rest is het echter altijd een kwestie van een beetje geluk en mazzel en is onze ervaring dat het uitpakken al de helft van de fun is.

Het kan natuurlijk zijn dat je niet happy bent met de inhoud van het verrassingspakket. We zijn echter transparant over de inhoud en kunnen vanwege het karakter van de verrassingspakketten ook geen retourneringen accepteren.

2.2 Retour goederen

Alle producten die verkocht worden op de website van Retour-Goederen (met uitzondering van de in 2.1 genoemde verrassingspakketten) kunnen binnen 14 dagen na aankoop zonder opgave van reden worden geretourneerd.

Er zijn een aantal punten van belang:

  • Het product dient in de originele verpakking te worden aangeboden.
  • Het product en de verpakking moet in dezelfde staat worden aangeboden als waarin het geleverd is.
  • Retourneringen dienen te worden aangemeld bij het team van Retour-Goederen.nl 
  • De kosten van het retourneren zijn de verantwoordelijkheid van de koper.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzending. Zorg dus voor een track & trace verzending.

Hoe kan ik retourneren?

Simpel! Door contact met ons op te nemen via het contactformulier. Zorg dat je in ieder geval je ordernummer meestuurt!