Wij geven retourgoederen een tweede kans voor een eerlijke prijs.
Wij geven retourgoederen een tweede kans voor een eerlijke prijs.

Hoe het werkt

Wij geven retourgoederen een 2e leven!
Retourgoederen worden meestal afgedankt. En dat terwijl ze meestal niet of nauwelijks gebruikt zijn. Omdat de fabrikant een geretourneerd product vaak niet meer 'als nieuw' kan verkopen, wordt deze meestal genomineerd voor de vuilnisoven.

Het team van Retour-Goederen heeft een enorm netwerk in binnen- en buitenland en is elke dag op zoek naar dit soort goederen. Vaak lukt het ons om dit soort retourdeals in bulk te kopen voor scherpe prijzen.
 

Handmatige controle
Wij inspecteren en sorteren al deze retour goederen en zorgen ervoor dat ze via onze website een tweede leven krijgen. Want alle producten op onze website zijn als nieuw. Het enige gebrek is dat de doos al een keer is uitgepakt en daarna is teruggestuurd.

Extreme kortingen
Omdat we extreem goedkoop kunnen inkopen en omdat we volledig online werken kunnen we deze retour goederen voor uitstekende prijzen aanbieden. Daarom zie je op onze website altijd de normale winkelprijs (adviesprijs) en daarna de prijs die je bij Retour-Goederen.nl moet betalen.

Weinig voorraad
Omdat we vaak maar één of twee producten ontvangen, is het aanbod op Retour-Goederen extreem schaars. OP is dus écht OP. 

Bij de meeste deals tonen we de actuele voorraad. Wanneer er nog maar 1 is, dan is er ook echt nog maar 1 en is het snel toeslaan geblazen.

Meer weten? Check dan ook de FAQ of neem contact met ons op!